Cercar: 
Veure imatge de Cre-Acting (nova finestra)
Des del Centre Cultural La Bòbila oferim la possibilitat de fer residència al nostre equipament com a suport a la creació artística en l’àmbit de les arts escèniques. Des de teatre fins a noves dramatúrgies passant pel circ, la dansa, les performances, el cabaret o qualsevol altra manifestació artística que puguem acollir.

Per participar en aquesta convocatòria s’ha de fer arribar un dossier gràfic i la fitxa de sol•licitud a ccultural.labobila@l-h.cat o bé per correu ordinari a Centre Cultural La Bòbila. PL. De La Bòbila 1. 08906 L’Hospitalet.
Qualsevol dubte podeu trucar al 93.480.71.82..  
 • Veure imatge de Peggy Pickit veu la cara de Déu (nova finestra)
  Amb l'Associació Teatre Invisible

  Peggy Pickit veu la cara de Déu

  de Roland Schimmelpfennig
  El muntatge “Peggy Pickit veu la cara de Déu” és un projecte de l’Associació Teatre Invisible que iniciarà la seva residència a La Bòbila el desembre de 2016 i que s’estrenarà a finals de gener del 2017 al Círcol Maldà i compta amb el suport de l'OSIC i del Goethe Institut de Barcelona.
  En la seva fitxa tècnica hi apareixen el director Moisès Maicas i, entra d’altres encara per concretar, els actors Mireia Aixalà, Anna Alarcón i Jacob Torres.
  Coincidint amb l’estrena de Peggy Pickit veu la cara de Déu, i en col•laboració amb el Goethe-Institut de Barcelona, s’ha previst dur a terme una sèrie d’activitats entorn de Roland Schimmelpfennig, el teatre alemany contemporani i les traces de la seva influència en la dramatúrgia catalana actual. Així mateix, en el marc de la col•laboració del Teatre Invisible amb Lleonard Muntaner Editor, està prevista la publicació de
  la versió catalana de l’obra, precedida d’un pròleg que analitzi l’obra dramàtica de Roland Schimmelpfennig.
 • Veure imatge de Tres vestigis, tres coreografies (nova finestra)
  Guió i direcció de Jordi Fàbregas.  
  La idea del projecte és crear una trilogia de coreografies que té el seu inici al punt en què el coreògraf Jordi Fàbregas comença a col.laborar amb l'artista Jordi París (podeu consultar alguns  catàlegs d'obra seva a https://issuu.com/jordi-paris). En les tres coreografies intervé com a material escenogràfic i fil conductor una de les seves peces El front destrossat de la nit que pren el títol d'un vers del poema Fallida (Untergang) de Georg Trakl:

  Damunt el blanc pantà/ han passat volant ocells salvatges.
  Al vespre, des dels nostres estels bufa un vent gèlid.
  Damunt les nostres tombes
  s'inclina el front destrossat de la nit 
  Sota alzines ens gronxem sota una barca de plata.
  Sonen tothora els murs blancs de la ciutat.
  Són arcades de bardissa,
  oh germà, anem pujant com busques cegues fins a mitjanit.
  (en traducció de Feliu Formosa).  
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 480 71 82 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet