Cercar: 
  • del dimarts 2 al dimarts 30 d'abril
    Veure imatge de 1a Edició Festival del Llibre d’Artista de L’H (nova finestra)
    El Districte Cultural de L'Hospitalet, en col·laboració amb el Centre Cultural la Bòbila, organitza, amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2019, la primera edició del “Festival del Libro de artista de L’Hospitalet”. L’Objectiu d’aquesta mostra es promocionar el llibre d’artista elaborat de manera artesanal.
  • del dimarts 2 al dimarts 30 d'abril
    Veure imatge de Exposició d'il·lustració: Blackout (nova finestra)
    Blackout dóna nom a aquesta exposició en la qual veiem plasmats dos estils: realisme i còmic, estils als quals l'artista Manoluts dóna vida amb els seus retrats. L'estil realista és un joc de llums i ombres amb un fos a negre que insinua imatges de rostres cèlebres i fantàstics. El món del còmic, en canvi, adopta un estil clàssic i bidimensional en el qual  Manoluts combina el blau, el blanc i el vermell sobre fons negre, transportant-nos al còmic dels anys 50. Les il•lustracions s'han plasmat en diferents suports: quadres, vinils musicals i taules de skateboard.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet