Cercar: 
 • del dilluns 28 de gener al dijous 28 de febrer
  Veure imatge de Tornen les Càpsules de L'Hospitalet (nova finestra)
  Ja hem començat a preparar l’edició 2019 de Càpsules de L’Hospitalet. Estem fent els primers passos per a engegar la maquinària i, evidentment, els més importants sou vosaltres: els artistes.
  En aquesta convocatòria hem de seleccionar 12 companyies que actuaran durant les Festes de Primavera (26 i 27 d’Abril de 2019) i durant el Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia (23 i 24 de maig de 2019).
 • del dimarts 5 de febrer al divendres 1 de març
  Veure imatge de Exposició de fotografia: Silent (nova finestra)
  "En aquest projecte he obviat el soroll de la presència humana en unes imatges que, així i tot, parlen d’aquesta absència des del silenci. Les imatges diuen sobre algú que acaba de passar, ensenyen el diàleg entre el fred i les flors que s’hi han adaptat, mostren un interruptor a la intempèrie que han premut i encara han de prémer, deixen veure l’aigua que s’escola cap a l’aigüera sense cap altra acció que el seu trànsit, retraten l’iceberg que sura en silenci, sense soroll..."
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet