Cercar: 
 • Veure imatge de Nero di China (nova finestra)
  Art Urbà a Pubilla Cases

  Nero di China

  Artista
  Al Hall del Centre Cultural La Bòbila hi podeu trobar una columna molt diferent a la resta. L’artista italià Nero di China ha deixat la seva empremta en forma de petits dibuixos en blanc i negre.
 • Veure imatge de MuraL'H (nova finestra)
  Art Urbà a Isabel La Catòlica

  MuraL'H

  amb Contorno Urbano
  Amb el patrocini de Grup Memora i el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet , Contorno Urbano porta a terme una iniciativa denominada MuraL’H per pintar diversos ponts de la ciutat amb un objectiu comú: suscitar un debat sobre l’ús del l’espai públic i millorar la vida quotidiana de la gent a través de l’art.
 • Veure imatge de clica per veure més imatges (nova finestra)
  Cute Doodles by Garbi KW.  
  Garbi KW proposa un treball híbrid entre moltes disciplines dispars: disseny, art, publicitat, estètica, cinema, instal•lacions, collages, videoart, cartellisme, pintura, il•lustració, actes preformatius, etc. En definitiva, és un autor hereu de les fonts més clàssiques, però alhora usa components estratègics que serveixen per reclamar l'atenció de la mirada de l'observador digital (xarxes socials, pàgina web, blog) i que estenen el discurs més enllà d’alló merament físic per traslladar a l'espai virtual un sistema premeditat de difusió artística..  
 • Veure imatge de Dóna la cara per la teva ciutat (nova finestra)
  amb Rebobinart i l'Ajuntament de L'Hospitalet.  
  El juliol del 2014 el Centre Cultural la Bòbila i l’associació RebobinArt van posar en marxa un projecte d’art urbà al barri de Pubilla Cases.
  “Dóna la cara per la ciutat” és una iniciativa que neix amb la voluntat d’involucrar i de representar els veïns i les veïnes del barri, així com també els comerciants. Artistes urbans van portar a terme retrats de les seves cares amb la tècnica del grafitti urbà a les persianes del mercat de Can Vidalet a Pubilla Cases..  
 • Veure imatge de 12+1 (nova finestra)
  Art Urbà a La Torrassa.  

  12+1.  (Llegir més de 12+1)

  amb Contorno Urbano.  
  12+1 és un projecte que pretén portar el concepte de galeria a un altre nivell, a una escala i un llenguatge diferent mitjançant l’ús de  murals de gran format , creant un espai expositiu a peu de carrer, més pròxim a la ciutadania..  
 • Veure imatge de Obrim l'Escola Ernest Lluch (nova finestra)
  amb Contorno Urbano y AMPA Ernest Lluch.  
  Aquests murals formen part de la reivindicació per part de l'ampa Ernest Lluch i la ciutat de L'Hospitalet per a la construcció de l'escola. Actualment aquesta escola està situada en barracons prefabricats a l'espera de la construcció de l'edifici definitiu per part de la Generalitat de Catalunya..  
 • Veure imatge de MuraL’H H101 (nova finestra)
  amb Contorno Urbano.  
  L'artista conegut com H101 es l'autor d'aquest mural situat entre els barris de Gornal i Bellvitge. En aquesta obra H101 ens mostra la seva visió de la ciutat de L'Hospitalet fent us d'una original simbologia que sempre acompanya a les seves obres. Aquesta càrrega simbòlica , juntament amb l'utilització d'elements i formes geomètriques transporten a l'espectador al particular mon de H101..  
 • Veure imatge de El Parc de la Serp (nova finestra)
  El Parc de la Serp a l’Hospitalet de Llobregat ha estat aquesta vegada l’escenari d’aquesta intervenció artística. Sota el projecte de l’Ajuntament de l’Hospitalet el parc ha estat remodelat i aquí és on entra l’actuació de Rebobin-Art. Els artistes Lucie, Jalón de Aquiles i Aram Rah ha realitzat la creació d’un mural on els motius del mateix fan honor al nom de la plaça..  
 • Veure imatge de Art Urbà a Pubilla Cases (nova finestra)
  amb l'Escola Massana i Ajuntament de L'Hospitalet.  
  Durant aquest mes de juny el carrer Simancas tindrà una nova peça d’art urbà creada per l’artista Rosa Satoca sota la direcció de Matilde Grau i que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’Escola Massana.
  L’obra, que representa un grup de fulles d’alzina, tindrà una grandària de 16 metres quadrats i estarà format per 408 rajoles de ceràmica cuites a 1000 graus de temperatura..  
 • Veure imatge de El pont del Canigó (nova finestra)
  amb Monkey Fingers.  
  Amb el patrocini de Grup Memora i el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet , Contorno Urbano porta a terme una iniciativa denominada MuraL’H per pintar diversos ponts de la ciutat amb un objectiu comú: suscitar un debat sobre l’ús del l’espai públic i millorar la vida quotidiana de la gent a través de l’art..  
 • Veure imatge de TemporalMente (nova finestra)
  de BL2A.  
  Aquest misteriós artista urbà resumeix la seva filosofia en aquestes breus però contundents paraules:
  "Convençut que el carrer és la galeria més democràtica que existeix i amb la necessitat d'alliberar les idees tancades en la meva bloc, desenvolupo el projecte BL2A, amb el qual rescato taulells i rajoles convertint-los en suport de la meva obra.
  El procés de creació de cada obra conclou en fixar-la al carrer, convertint al transeünt en espectador d'una obra efímera que normalment troba per sorpresa."
  BL2A.  
 • Veure imatge de Art urbà (nova finestra)
  amb Contorno Urbano
  En aquesta acció coordinada per Kwets 1 de Contorno Urbano, es crea un mural que reivindica la identitat d'un barri de la ciutat amb molt caràcter i una lluita veïnal molt arrelada, amb l'objectiu de mostrar el sentiment d'un barri i representar entre tots el que ho caracteritza.
 • Veure imatge de 40è Aniversari Club Sanfeliu-Sant Ildefons (nova finestra)
  Art Urbà a Sanfeliu-Sant Ildefons

  40è Aniversari Club Sanfeliu-Sant Ildefons

  amb la Mireia Ruiz i el Raúl Ramos
  A partir de l’aniversari de l’esplai Sanfeliu–Sant ildefons, s’han fet tallers per treballar el procés participatiu del mural amb artistes com la Mireia Ruiz i el Raúl Ramos. Es va decidir què es pintaria, i el dia de la celebració es va fer una convocatòria oberta perquè hi participés tothom qui ho volgués.
 • Veure imatge de The Acid Side (nova finestra)
  Art Urbà a Santa Eulàlia

  The Acid Side

  amb els Monkey Fingers
  El camaleó és un animal que no entén de colors, ja que els té tots en la seva pell. Un rèptil capaç de mimetitzar-se d'una manera psicodèlica; com el moment àlgid de l'àcid, ple de color, ple de vida.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet