Cercar: 
  • del dilluns 7 de gener al divendres 1 de febrer
    Veure imatge de Exposició: Superstar, l'era daurada de Barbie, col•lecció de Santi Barba (nova finestra)
    Nascuda en 1959, Barbara Millicent Roberts -Barbie- és la nina més venuda de tots els temps. Inspirada en una nina creada sobre la base d'unes vinyetes per a adults alemanyes (Bild Lilly) Barbie revoluciona el món des de la seva creació, però no va ser fins a mitjan anys 70 que va fer la seva gran expansió global. L'era Superstar, cridada així pel motlle de cara utilitzat aleshores. Barbie va arribar a Espanya en 1977 de la mà de l'empresa catalana Congost.
  • del dilluns 14 de gener al diumenge 3 de febrer
    Veure imatge de Exposició de Pintura: L´he feta bona!! de Josep M. Alabart (nova finestra)
    Un dia d´aniversari vaig voler regalar una cosa diferent… Una caixa de pintures a l'oli i uns pincells. Així es com va començar tot. I així cuadre a cuadre, casa nostra s´ha convertit gairebé en un  museu. Potser no soc massa objetiva… Potser tots m'agraden… Potser… Ara es el moment de compartir amb vostés la visió colorista i alegre que en Josep M. té del mon. Desitjo sigui del seu gust. Nuria Esteban.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet