Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Del dimarts 6 al divendres 30 de setembre
Veure imatge de Tres Ranchos: más allá del fin del mundo de María Vaz (nova finestra)

Tres Ranchos és una ciutat del centre-oest del Brasil. Té al voltant de 3mil/hab. La ciutat pròxima més important es diu “Catalão”. Tres Ranchos de Maria Vaz és un altre lloc en l'espai/temps. Més enllà de la fi del món, d'una cançó ranxera, d'una ciutat invisible. Són aquestes façanes del lloc, de les cases dels seus familiars, “d'aquestes dones estranyament gegants”, que explica ella, “co-parides per mares i arbres”. On l'arbre ancestral "Gameleira" encara resisteix. Paisatges d'històries, éssers i memòries que circulen pel nostre inconscient col·lectiu.

Inauguració: 6 de setembre a les 19:30 hores

www.mariavaz.com.br

@mariafivaz
@duopaisagensmoveis

Del dimarts 6 al divendres 30 de setembre
Veure imatge de Exposició: Seure o no seure: Esmicolant vidre (nova finestra)

L’element principal del projecte “Seure o no seure” és la cadira. El meu interès pel reciclatge m’ha portat a utilitzar cadires usades -algunes en molt mal estat-; i el meu desig de canviar la seva  aparença i fins i tot la seva funcionalitat original m’ha obligat a pensar i buscar diferents materials lluny dels estàndards. He hagut de superar prejudici sobre l’aspecte i la funció que ha de presentar i oferir una cadira.

Inauguració: 6 de setembre a les 19:30 hores

Dijous, 21 de juliol, 19 h

Kasumay amb el Circ Los

Dins del summer experience 2022
Veure imatge de Kasumay amb el Circ Los (nova finestra)

Els nostres protagonistes esperen una crida d'una OFERTA laboral, i aquesta situació provoca la RIVALITAT i confrontació entre ells 3, ja que cadascun d'ells està convençut que EL SEU PERFIL és l'ideal per a aquest treball.
El que probablement no saben és que aquesta crida mai serà resposta. Mai s'acabarà de materialitzar.
Si aquestes 3 persones, en lloc de ser com són, haguessin començat comportant-se d'una altra forma, “ens lluiria més el pèl”.

Activitat a la plaça del Parc de Les Planes

Dissabte, 16 de juliol, 20:30 h

Concert al terrat amb Blat Bord i Groove Nazar

Organitzat per Bestiar Universal. Summer Experience 2022
Veure imatge de Concert al terrat amb Blat Bord i Groove Nazar (nova finestra)

Tornem a pujar la música al Terrat aquest estiu de la mà de Bestiar Universal amb: Blat Bord, amb una proposta de rock oberta i heterogènia i Groove Nazar, que es mou entre el soul progressiu i el rock, amb moments de fusió i funk.

 

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet