Cercar: 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Divendres, 13 de maig, 20 h
Veure imatge de Federico Underground (nova finestra)

Lorca és com un llac d'inspiració al qual els flamencs tornen una vegada i una altra per a banyar-se en les seves profundes aigües de sentiment i tradició.

Federico Underground és una proposta igualment bella, però que en lloc d'agitar les aigües , busseja en elles i ens acosta a la intimitat de Lorca amb serè virtuosisme.

Amb Joaquín Gómez "El Duende" al cante, Manuel Castilla a la guitarra, Agustín Espín al baix i Joni Sánchez a la percussió.

Divendres, 6 de maig, 20 h

Aakarshaak amb Pablo Good Idea

dins del Festival de clown inclusiu GestViu
Veure imatge de Aakarshaakamb Pablo Good Idea (nova finestra)

Benvinguts a les mil i una pallades encantades. Un viatge al mite dels encanteris. Realitat o fantasia? El gran Aakarshaak mostrarà les tres fases d'un encantador: l´"interior", l'"exterior" i el "tot".Tot és possible a l'impossible món del Aakarshaak: surar sobre globus, levitar sobre ous, corda hindú, trepitjar claus, escapismes impossibles, encantaments musicals i molt més. Combinant elements de clown, màgia còmica i absurd Aakarshaak ens portarà a les mil i una pallades encantades.

Podeu comprar les vostres entrades AQUÍ

Dissabte, 23 d'abril, 10:30 h

Com a activitat complementària del Festival del Llibre d'Artista de L’Hospitalet, el pròxim 23 d’abril es farà un taller gratuit per a l’edició col·lectiva d’un llibre d’artista. Els participants elaboraran en grup totes les etapes del llibre amb una sèrie de 10 exemplars.

Inscripció CC La Bòbila: 934 03 26 50

Dissabte, 23 d'abril, 19:30 h
Veure imatge de Terrats en Cultura: Festival Dejabugo (nova finestra)

Les Dejabugo presenten un festival insòlit ple d'actuacions de gent del barri: animadores hipervitaminades, microteatre, acudits russos, trap poligonero, flamenc, un gran concurs sorpresa... Un xou de varietés molt improvisat que compta amb els suggeriments i la complicitat del públic. El resultat és un gran disbarat festiu únic i fet a mida per al Centre Cultural La Bòbila.

RESERVA D'ENTRADES

Divendres, 22 d'abril, 19:30 h

Terrats en cultura: Diëresis

amb Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach

Diëresis és el signe que serveix per a donar veu a la vocal muda en gairebé tots els idiomes del món. Un revulsiu que desperta, que crida, que destapa forces tòniques i que activa el cos cap a una versió més connectada de nosaltres mateixes. Dos punts minúsculs que tenen el poder de canviar el so de la lletra, i amb ella, el món.

RESERVA ENTRADES

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet