Cercar: 

Punt de partida Punto de partida Point de départ

Exposició d’esmalts al foc Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Esmalts Artístics de l’ESDA Llotja.
Veure imatge de Punt de partida Punto de partida Point de départ (nova finestra)
Data inici: 01/06/2021
Data fi: 21/06/2021
Tipus d'entrada: Lliure
.  

Exposició d’Esmalts al Foc
De l’1 al 21 de juny de 2021

 

2021 any de pandèmia, any de represa...
En plena situació complicada, desprès de més d’un any de pandèmia, el món intenta refer el seu camí amb mesures de seguretat i sense oblidar que no hem superat la greu situació sanitària. Això no obstant, recordem que si al 2020 vam poder presentar el treballs dels nostres alumnes només en format virtual a les xarxes de la Llotja i la Bòbila de l’Hospitalet, enguany, en ambdues institucions d’ensenyament i cultural,  ja hem pogut fer el nostre treball de forma presencial durant tot el curs, amb molta prudència. I ara la direcció del Centre cultural la Bòbila ens ofereix de nou l’oportunitat de mostrar els treballs dels alumnes del curs 2020-2021 del Departament d’Esmalts Artístics de l’Escola d’Art i Superior de Disseny, Llotja, de Barcelona a l’espai expositiu veí, de l’Hospitalet de Llobregat.
Gràcies Ricardo Castro per l’oportunitat i la fidelitat.
Presentem treballs variats dels alumnes que s’inicien, del grup de primer curs del pack amb joieria i dels de segon curs, que són a punt de fer els seu projecte final o l’acaben de presentar. Cadascun d’ells disposa d’un petit espai expositiu on es defineix i s’expressa segons la seva personalitat i el seu estil. Una primera finestra oberta al públic i les empreses.
Així, hem intitulat  l’exposició “Punt de partida” pels que tot just comencen i pels que acaben i són a punt d’arrencar la seva vida professional, que els hi augurem fructífera i exitosa, per les capacitats tècniques i qualitats creatives que han demostrat en aquest art del color, el metall i el foc, amb tantes i tantes possibilitats i noves perspectives. Som un departament sempre molt internacional i que creu en la diversitat. D’aquí el títol en més d’una llengua de les moltes emprades a Catalunya i al món.
Endavant i felicitats a tothom per la feina feta en temps convulsos !
Dra. Núria López-Ribalta
Catedràtica d’Arts Plàstiques i Disseny, departament d’Esmalts Artístics de Llotja.

Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Esmalts Artístics al foc sobre metalls.

Amanda CARALT
Natura COMELLAS
Virgínia ESCUDERO
Alexandra ESTALRICH
Jose Luís IGEA
Jadelustre  SUN
Solange RAIMUNDO-MATIAS
Nuri  SANCHEZ
Nicolay  SERRANO
i del curs comú amb Joieria Artística:
Rita  ALLUÉ, Joana  GRAU,  Júlia HERNANDEZ, Mar FRESNEDA, Amèlia ORTOLÀ, Gina PUNYET, Maria RATERA, Natalia  SHUTOVA.

Fotos:  Nicolay Serrano.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet