Cercar: 

Exposició d’edicions limitades Montana Colors: De l’eina per pintar a l’objecte per col•leccionar

Data inici: 10/09/2019
Data fi: 29/09/2019
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Des de ja un llunyà 1994, Montana Colors de Barcelona va néixer amb humilitat però amb coratge per ser l’eina que donés suport als artistes del carrer d’arreu del món.

Diuen que el graffiti va néixer a Nova York però nosaltres ho neguem rotundament, doncs què hi feien aquells animalots pintats a les parets d’Altamira? o aquell cor esculpit a un arbre declarant un amor amagat als jardins de Versalles? i què podem dir dels missatges publicitaris quan el capitalisme va inculcar la cultura del consum?

Tant la necessitat de comunicar com la necessitat creativa és innata a l’ésser humà i a la mateixa natura, que s’esforça per fer les coses boniques.

Les Edicions Limitades de Montana Colors són només un petit homenatge a tots els artistes i comunicadors que han trencat les normes i han plasmat el seu missatge més enllà dels límits permesos. Així com també és un petit homenatge a l’eina que amb aquests dissenys sobrepassa la seva utilitat per convertir-se ella mateixa en obra d’art.

Inauguració: 10 de setembre a les 19:30 hores
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet