Cercar: 

HIJAS DE NINGÚN DIOS De Núria López Torres

Exposició de fotografia
Data inici: 08/03/2022
Data fi: 25/03/2022
Tipus d'entrada: Lliure
.  

‘Hijas de ningún Dios’ és un projecte documental multimèdia que aborda la violència contra les dones a Mèxic; dones i nenes desaparegudes, feminicidis, violacions, violència domèstica i trànsit de dones amb finalitats d'explotació sexual. Una violència que va en augment cada any, i a la qual el govern de Mèxic intenta restar importància, malgrat haver reconegut l'increment dels casos de feminicidis al país durant el 2021.

BIO Núria López Torres

Nuria López Torres és una fotògrafa documentalista que treballa temes relacionats amb els DDHH, el món de la dona, les identitats i les violències. Se centra majoritàriament en Amèrica Llatina però també ha treballat al Senegal, el Marroc, Turquia, l'Índia i l'Iran entre altres països. Enfoca els seus projectes amb una mirada antropològica convertint-los en assajos fotogràfics. El seu treball es publica en mitjans com The New York Times, The Washington Post, CNN, GEO i El País, entre altres.

Inauguració: 9 de març a les 19:30 hores

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet