Cercar: 

Exposició d’Art Urbà Descobrint l'indefinible

de EC13
Data inici: 10/10/2019
Data fi: 22/11/2019
Tipus d'entrada: Lliure
.  
EC13 va començar pintant grafiti a principis dels 90 a Granada, i des de llavors fins avui ha estat actiu, tant a nivell plàstic com musical, en la faceta de DJ i productor, sota el pseudònim de Calagad 13, sent un dels fundadors i referents de l'escena urbana granadina.

La seva obra plàstica se situa tant en l'espai públic d'àmbit urbà, com en llocs abandonats i el medi rural, consistint en intervencions alegals, (sense consentiment o autorització expressa) de caràcter no figuratiu que ens poden remetre al minimal, el disseny de paisatge o l'art mig ambiental, des del llenguatge abstracte.

A DESCOBRINT L'INDEFINIBLE ens presenta les diferents línies de recerca que constitueixen la seva proposta plàstica fins avui i que conformen el seu univers creatiu, donant per primera vegada llum a alguns dels conceptes que ajuden a crear l'aire enigmàtic i místic de la seva obra.

EC13 usa tant eines del grafiti tradicional com materials propis de la construcció (ALTERED URBAN DNA) per a integrar les obres en el paisatge urbà. El material usat i el tipus d'intervenció estan íntimament relacionats (INTEGRATED STUFF), creant una "simbiosi" entre l'espai i l'obra.

Les peces d'EC13 no tenen cap significat conceptual. Cada intervenció està concebuda per a ser experienciada en la ubicació concreta per a la qual va ser dissenyada, creant una vibració que remet a la relació entre la interioritat de l'espectador i el lloc. (POSITIVE SYMMETRIC VIBES).
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet