Cercar: 

Exposició d'escultura ceràmica
Acolorint volums de Laura Álvarez Keller

Data inici: 27/02/2018
Data fi: 23/03/2018
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Laura Álvarez Keller, nascuda a Suïssa en 1960 ha viscut a Madrid fins a 1983. Ja als 7 anys va començar la seva formació artística en un estudi de pintura i va continuar alli fins al pas a una acadèmia per entrar en Belles arts, però per circumstàncies de la vida va decidir canviar de rumb i va estudiar Enginyeria Forestal. No obstant això la passió per l'art va acabar predominant i a partir del seu trasllat a Paris en 1983 es va dedicar íntegrament a continuar la seva formació artística en pintura, dibuix i gravat i al final també en escultura ceràmica.
Entre 1983 i 2002 va viure en varis paises europeus com Alemanya, Itàlia, França i també en Colorit (USA). En tots ells va realitzar nombroses exposicions i la seva obra es troba representada en col•leccions privades i centres culturals d'aquests paises.
Actualment resideix a Salou, on compagina el seu treball artístic amb classes de pintura per a grups d'adults i de nens.
Ha estat en el taller del mestre ceramista Jose Martin Cortés on en aquests últims temps ha descobert la seva passió pel modelatge i les tècniques ceràmiques . Alli ha treballat obres de terracota amb esmalts ceràmics, en les quals ha experimentat diferents acabats, des dels pigments amb esmalt transparent fins a les terra acolorides, el pitfiring i els esmalts acolorits,
En aquesta exposició presenta representacions de figures humanes i animals en les quals intenta portar a la tercera dimensió el món de la pintura en el qual ha treballat durant tota la seva vida.
Per a ella són dos mons complementaris, el de la pintura i el de la ceràmica, amb infinites possibilitats que espera poder desenvolupar en el futur proper.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet