Cercar: 

Espectacle de dansa:
LES DUES cares del mirall

amb Júlia Valenzuela i Lauryn Lopes
Data :29/03/2019
Hora: 20:30 hores
Tipus d'entrada: Taquilla inversa
.  
SENSE NOM NI COGNOMS
Amb Julia Valenzuela
També podria dir-se “Terra de ningú”, perquè en terra de ningú s'està però no s'és. Com som, estem; però necessàriament si estem som?. Aquest cos, és un cos que no es pregunta, un cos amb set instintiva que encara no ha provat l'aigua. Podria ser un moment agradable o tot el contrari. Un principi. Una candela que no és, un crepitar, una espurna que augura: sigui el que sigui cremarà.

RE.BIRTH
Amb Lauryn Lopes
"Re.birth" és la primera peça en solitari de Lauryn Lopes. En aquesta peça es mostra i comparteix l'evolució pas a pas d'un sanejament després d'una destrucció, on s'aprecia l'art de recompondre i l'art de persistir, embellint les cicatrius en lloc d'ocultar-les. Per a aquesta representació escènica l'artista s'ha inspirat en els moviments del Tai Chi, combinant-ho amb la dansa tribal i la dansa contemporània, sense oblidar el groove de l'Hip-hop.
La idea original sorgeix del llibre “Kintsukuroi, L'art de recompondre ferides emocionals.” La peça consta d'aquestes parts: el camí d'ahir, connectar amb el present, comprendre el dolor, sanar-se, la voluntat de seguir. Tant la idea artística, com la coreografia i composició són de la pròpia ballarina, de Lauryn Lopes.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet