Cercar: 

Exposició amb motiu del Dia de l'Orgull Gay. Paisatges interiors

de Pedro Martín
Data inici: 27/06/2017
Data fi: 21/07/2017
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Són un escenari per somniar. Els mitjans són els colors, les textures i les formes rodones amb les quals us convido a mirar a través d’aquests “ulls de bou” i deixar-vos anar, somniar i participar en la creació de paisatges del ( no lloc).

En observar aquestes obres, cadascú aporta les seves pròpies vivències, la forma de percepció personal, les emocions individuals, contradiccions i sentiments, creant així els seus propis paisatges interiors.Us convido a observar cada obra, una per una, però també a mirar tot com un conjunt, com una única unitat, com la suma d’una fusió de tota una vida, de tota la nostra vida.

Són paisatges  oberts a un món interior on no hi ha un significat només, ja que són obres obertes que predisposen a la imaginació. Imaginant. Recreant el meu món interior, al teu món espai interior.

Pedro Martín
Pedro Martín ha estat veí del barri de Bellvitge de L’Hospitalet amb una clara implicació en moviments socials, juvenils i LGTB de la nostra ciutat.

Actualment desenvolupa la seva tasca professional com a treballador social i alhora amb la pràctica artística, compaginant també els seus estudis en Belles Arts a la Universitat de Barcelona.

És membre de la junta del Cercle Artístic de Sitges i soci de la Reial Cercle Artístic de Barcelona. Tot i la curta trajectòria artística en només cinc anys ha realitzat i participat en diverses exposicions a Madrid, Barcelona, Sitges, Vilanova i Vilafranca del Penedès. I ara per fi a la ciutat on va créixer.

A més realitza intervencions i instal•lacions artístiques al carrer en les que destaquen la instal•lació duta a terme a les escales de l’Església de Sitges, al Corpus 2016 i  d'altres contra l’homofòbia.

Podeu trobar més informació del seu treball a www.pedromartin.info

Inauguració: 27 de juny a les 19.30 hores
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet