Cercar: 

Exposició de fotografia: Pause

de Clara Antón
Veure imatge de Exposició de fotografia: Pause (nova finestra)
Data inici: 03/10/2017
Data fi: 27/10/2017
Tipus d'entrada: Lliure
.  
“És la primera vegada que vinc a Roma (i encara que sigui potser l'última), no vull veure cap de les seves ruïnes, no vull veure cap de les seves fonts i tampoc em ve de gust anar de compres. En tinc prou amb estar així, asseguda en una cadira, ensumant les olors de la ciutat com un gos, agusant l'oïda a sorolls i veus, contemplant la cara dels transeünts."
Sputnik, amor meu. Haruki Murakami.

Com a la protagonista d'aquest llibre, quan viatjo m'agrada donar al "pause" i observar el que succeeix al meu al voltant. Contemplar les rutines de la gent, caçar gestos fugaços, entendre les llums i jugar amb les ombres que es dibuixen en el sòl, però sobretot, m'agrada col•leccionar patrons compositius que es repeteixen una vegada i una altra vagi on vagi.

En aquesta exposició trobaràs fotografia sense artificis ni preparacions, retrats costumistes i llistes de carrers que m'han regalat els meus viatges a Londres, Tailàndia i Viena.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet