Cercar: 

Exposició: Bricosurrealisme

de Raúl González "Melo"
Data inici: 03/05/2018
Data fi: 25/05/2018
Tipus d'entrada: Lliure
.  
A la fi dels anys 80, aquest jove rebel i inconformista, entra en contacte amb la cultura del grafiti i s'endinsa en una manera de vida que li marcarà per sempre.

En un primer període experimenta amb la forma, proporcions i color de les seves pintades en vagons i murs, alhora que brega amb els excessos de la vida suburbana.

Durant més de 25 anys viatja per les principals ciutats d'Europa. En els seus viatges es relaciona amb altres  joves creatius i inquiets i, al seu torn, vinculats a l'art urbà. En l'actualitat molts d'aquests companys s'han convertit en prestigiosos artistes, tatuadors, dissenyadors, músics, Dj’s, etc.

En 2005 la seva inquietud i curiositat li impulsa a explorar la pintura i realitzar els seus primers quadres que presenta al costat dels seus amics en algunes exposicions col•lectives.

La seva gran habilitat amb les tècniques de bricolatge sumats al gran coneixement dels materials afegeixen volum i espai als seus quadres.

Ràpidament adquireix un estil propi amb un resultat inconfusible marcat per la improvisació. Transforma peces reciclades en elements de decoració d'allò més sorprenents, és el Bricosurrealisme.

Inauguració: 3 de maig a les 19:30 hores
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet