Cercar: 

El mexicà

d'Emmanuel Grünstein
Veure imatge de El mexicà (nova finestra)
Data inici: 04/10/2022
Data fi: 28/10/2022
Tipus d'entrada: Lliure
.  

Soc un mexicà curiós a qui li encanta l'experimentació, la gent, les cultures, l'art, allò diferent i únic. Treballo molt amb les màscares, aquestes màscares que usem dia amb dia, aquestes màscares que ens transmuten, que ens transformen i que em fascinen. Observo, analitzo i segueixo en el camí. Sempre agraït amb els qui han seguit i donat suport a les meves bogeries. Caminar per un camí sol, és molt avorrit i crec que diversos caps poden crear coses meravelloses, per això continuo compartint, experimentant, creixent i esperant crear fins i tot molt, però molt més.
L'art per a mi significa el camí groc que va cap a la ciutat d’OZ, pel qual tots anem caminant en la vida, i on ens trobem amb diversos tipus de situacions i experiències, un camí de creixement i aprenentatge, de llum i foscor, i en el qual de sobte nous personatges s'uneixen al nostre caminar i a la nostra història per a anar cap al mateix destí, creixent junts.

Inauguració: dimarts 4 d'octubre a les 19:30 hores

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet