Cercar: 

Descobreix el teatre d'ombres

Activitat lúdica i formativa al voltant del teatre d’ombres
Veure imatge de Descobreix el teatre d'ombres (nova finestra)
Data :20/12/2017
Hora: 17.30 i 18.30 hores
Duració aprox.:: .  1 hora .  
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  
El teatre d’ombres és una bona eina per estimular la receptivitat, l’expressivitat i la creativitat, ja que combina els diferents llenguatges expressius: el corporal, el dramàtic, el literari, el plàstic i el musical.

L’objectiu d’aquesta proposta és, precisament, que els participants descobreixin les diverses possibilitats expressives i comunicatives d’aquesta disciplina escènica.

Farem dues sessions:
De 17:30 a 18:30 hores adreçada a infants de 5 a 7 anys
De 18:30 a 19:30 hores adreçada a infants de 8 a 10 anys.

Taller gratuït amb inscripció prèvia trucant al 93.403.26.50 o per correu al ccultural.labobila@l-h.cat.

Màxim 25 participants per sessió.

1a Part. Descobrim les ombres
Farem senzills jocs d’experimentació amb el propi cos i diferents objectes per facilitar la descoberta d’algunes de les principals característiques de les ombres: opacitat, transparència, gran, petit, contorn, perfil i profunditat.
2a Part. Fem teatre d’ombres amb “Els tres porquets”
Amb uns titelles (siluetes) fets per a l’ocasió, jugarem a escenificar el conte clàssic de “Els tres porquets” posant en pràctica tot allò que hem après.

NOTA: Aquest no és un taller de construcció de titelles. Els participants descobriran els conceptes bàsics del teatre d’ombres i s’enduran a casa un munt d’idees per continuar jugant, investigant, experimentant...
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet