Cercar: 

Exposició de fotografia:
Festes Populars al Centre-oest de Brasil

de Vinicius Machado Luz
Data inici: 07/09/2018
Data fi: 28/09/2018
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Vinícius Machado Luz va néixer en Goiânia (1980), capital de l'Estat de Goiás, a Brasil. És dissenyador gràfic des de 2003, periodista des de 2009, amb un postgrau  en Periodisme Digital (2011), que són les àrees de la seva actuació professional en la Universidade Estadual de Goiás (UEG). Paral•lelament es dedica al desenvolupament de projectes gràfics de disseny editorial, destacant 46 catàlegs i llibres d'art per a alguns dels principals artistes i mostres de l'Estat de Goiás. Actualment és alumne visitant del Màster en Cultura Visual, de la Universidade Federal de Goiás (UFG), en Goiânia.

Vinícius usa en la creació fotogràfica, el seu repertori de periodista i dissenyador gràfic. Registra les festes populars buscant la seva essència, i ho porta al coneixement públic. Captura l'efímer per mitjans que traspassen el temps, i deixa la seva memòria per a altres generacions, més enllà de les fronteres geogràfiques del Centre-Oest de Brasil.

Perseverança, esforç i dedicació són les seves principals marques personals. El seu treball està replet de color, moviment i humanitat. Els seus registres de les festes populars tradueixen aquest món de cultura i religiositat ingènua plagada d'alegria i música. Fins i tot podem sentir a través de les seves imatges als cavalls, als nens, a aquests senyors tocant i ballant. Pura festa imagética i auditiva per als nostres sentits.


Etel Borges Reis
Doctora en Belles arts per la Universitat de Barcelona
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet