Cercar: 

Taller on Line. Creem un mural fotogràfic des de casa

impartit per Néstor Rives
Data inici: 01/06/2020
Data fi: 05/06/2020
Hora: 17 hores
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  Preu: .  Gratuït
.  Punts d'inscripció/venda: Cal escriure un correu a ccultural.labobila@l-h.cat

La fotografia moltes vegades s’utilitza per capturar moments especials, coses innovadores, viatges, paisatges que ens agraden, però poques vegades ens parem a fotografiar la quotidianitat. Malauradament, degut almoment que estem vivint i a les dificutats que se’ns presenten, també se’ns obre un mar de possiblitats per seguir creant i fotografiar allò que mai haguessim pensat.
 

En aquest taller es proposa la creació d’un projecte fotogràfic individual en el marc d’un treball col·lectiu en el qual les persones puguin reflexionar, analitzar i observar, per finalment capturar el que realment conforma la quotidianitat en aquests dies i setmanes de confinament. Posteriorment, es farà una sel.lecció i una edició de les imatges per tal de fer una història visual i la creació d’un mural fotogràfic.

El taller es farà mitjançant l’aplicació MEET de Google, on permetrà en tot moment veure’ns i compartir imatges constantment.
Un cop finalitzin les 3 sessions. Cada alumne rebrà el mural de forma digital per tenir-lo de record. Quan tot torni a la normalitat, aquest mural s’imprimirà a gran format i estarà exposat al Centre Cultural La Bòbila.

3 sessions online (1h cada sessió) Proposta de dies: dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00
1a sessió: presentació del grup, expectatives i objectius del taller.
Ensenyar la meva obra i els dos projectes que he realitzat del confinament.
2a sessió: recopilar i comentar les imatges realitzades.
3a sessió: recopilar i comentar les imatges realitzades, i anar donant forma al mural.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet