Cercar: 

LLUNA MARE
UN VIATGE SONOR
12 maneres de sentir-nos emocionalment nodrits

impartit per
Bea Calero, coach i kinesiòloga
Adriana Alcaide, música i veu
ACTE SUSPÉSACTE SUSPÉS
Data: 17/10/2020
Hora: 11 i 17 hores
Tipus d'entrada: Pagament
.  Preu: .  50 €

L'Adriana Alcaide i la Bea Calero s'obren a l'arquetip de la "mare" com a receptora de les necessitats de nutrició emocional.

Aquesta obertura a l'arquetip de la mare té el propòsit de connectar amb les emocions, a través de l'observació les puguem sostenir, gràcies a la música trobar l'alliberament de l'energia retinguda i equilibrar aspectes que es manifesten en el nostre comportament, el nostre cos físic o el nostre sistema nerviós.

Aquest viatge sonor és un retrobament amb el nostre estat natural de presència, és un viatge de connexió vibracional transformador i transmutador de les emocions per vibrar alt.

El taller consta de tres parts:

I. Treball individual: Obertura de les necessitats instintives personals.
II. Actuació sonora: Les 12 formes de sentir-nos emocionalment nodrits.
III. Treball conjunt: Connexió vibracional a través de música i la veu

Així la invitació a aquest taller és la de participar de l'escolta del viatge sonor per connectar amb les necessitats instintives personals i trobar la part creativa que té la capacitat de nodrir aquestes necessitats.

Tothom és benvingut

Bea Calero es coach i kinesióloga. Combina les sessions de treball individual amb les formacions en Kinesiologia Emocional i Coaching amb PNL, a més de cursos monogràfics especialitzats. És Master en Coaching Personal i Professional per l’Universidad Pompeu Fabra. Practitioner en Programació Neurolingüística i Tao del Canvi. Certificada en Kinesiologia Global i Emocional, i en Flors de Bach per l’Institut Anthemon. És membre de l’Associació de Kinesiologia Holística KHAIP.
Adriana Alcaide es violinista barcelonina amb una àmplia trajectòria professional, col·labora amb grups com: Concerto Amsterdam, Berlin Baroque, Utrecht Baroque Consort i Glossarium, tocant sota la batuta de Rinaldo Alessandrini, Monica Huggett i Jordi Savall. Ha actuat a sales com el Carneggie Hall (NY) i Wigmore Hall (Londres) amb el reconegut grup de L’Arpeggiata. Ha enregistrat per a Harmonia Mundi, Naïve, K617 i Brilliant Classics. És creadora de Symbiotic Ensemble i de Follia Project, amb qui realitza nombrosos concerts. Actualment és directora musical i intèrpret de l’espectacle Händel and Friends de L’AUDITORI EDUCA. Combina la seva vessant purament musical amb l’actuació teatral, incloent-la en els seus espectacles musicals. Realitza nombroses gires per tota Europa, Amèrica i Àsia. Paral·lelament imparteix tallers de Musicoteràpia i “Viatges sonors” amb la música com a eina de sanació i transformació personal.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet