Cercar: 

Conferència de Dansa
Posem veu al cos

Explica Dansa i Transmissions
Quinzena Metropolitana de la Dansa
Data: 29/10/2020
Hora: 19 hores
Duració aprox.: .  1 hora .  30 minuts .  
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  

Música, vídeo, fotografia, paraula i moviment s’uneixen per generar una experiència escènica pedagògica per a tots els públics. Es la trobada entre els ballarins Toni Jodar, Javi Casado i Guille Vidal-Ribas, que mitjançant un discurs dinàmic i accessible presenten un espectacle que connecta passat i present de forma transversal i ofereix eines per comprendre i gaudir de la dansa.

A través de recursos audiovisuals i moviment l’espectacle ofereix una performance pedagògica entorn als conceptes claus sobre la dansa Moderna, Contemporània i Urbana.

Explica dansa és un projecte per a la creació i formació de públics codirigit per Beatriu Daniel i Toni Jodar. Ofereixen eines clau de lectura per fer més accessible el coneixement dels llenguatges contemporanis.

Transmissions és fruit d'una investigació iniciada per Guille Vidal-Ribas i Javi Casado, que recull el coneixement adquirit durant dues dècades com a ballarins de dansa urbana, i el combina amb informació extreta d'una àmplia base documental i d'entrevistes a pioners i referents nacionals i internacionals.

FITXA TÈCNICA

Direcció, autoria i dramatúrgia: Toni Jodar, Javi Casado i Guille Vidal-Ribas

Producció: BDDANSA / Beatriu Daniel

Cal inscripció prèvia al correu ccultural.labobila@l-h.cat indicant nom, cognemos i telèfon dels assistents

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet