Cercar: 

Terrats en cultura: Diëresis

amb Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach
Data: 22/04/2022
Hora: 19:30 hores
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  

Diëresis és el signe que serveix per a donar veu a la vocal muda en gairebé tots els idiomes del món. Un revulsiu que desperta, que crida, que destapa forces tòniques i que activa el cos cap a una versió més connectada de nosaltres mateixes. Dos punts minúsculs que tenen el poder de canviar el so de la lletra, i amb ella, el món.
Diëresis és el nou disc d'Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach, coneguides com Les Isabeles. Una reflexió musical coral sobre l'expressió, que aborda el recorregut que fem cap a mostrar-nos cada vegada més a prop de la nostra essència.
Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach construeixen un repertori íntim a partir de l'experiència pròpia i les propostes poètiques d'alguns dels autors més destacats de l'escena actual com Mireia Calafell, Héctor Arnau, Laura Tomás o Dorothée Volut, que es van prestar a escriure un text inèdit per al grup. Diëresis és, també, un homenatge a un dels grans alliberadors de la paraula, com Paco Ibáñez.
A través de la veu i la dansa d'Isabel Vinardell i dels sons de la guitarra i els cors d'Isabelle Laudenbach, entrarem en un món enigmàtic i íntim, fet de paraules i alliberaments, que ens arribarà tant al cos com a l'ànima. I ho farem en un espai ideal, que representa la lletra però també l’oxigen, la llibertat: el terrat de la Biblioteca de Bellvitge.
FITXA ARTÍSTICA
Isabel Vinardell: veu, dansa i palmes
Isabelle Laudenbach: guitarra i cors

RESERVA ENTRADES

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet