Cercar: 

Bestiar Universal puja al Terrat amb Motorzombis i l'Idiota

25è Aniversari de La Universal
Data: 11/06/2021
Hora: 20.30h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  

Enguany La Universal arriba als 25 anys  en plena forma i nosaltres ho volem celebrar.

Fem pujar als músics de Motorzombis i de l'Idiota al terrat de La Bòbila per tal que tothom se n'assabenti. Ens acompanyes?
Això sí, tot i que l'entrada sigui gratuïta, caldrà que la reservis seguint aquest enllaç: https://motorzombis_lidiota.eventbrite.es

Aquest 11 de juny donem pas als MOTORZOMBIS, que sorgeixen de les seves tombes en 2005 i en aquests més de 10 anys de trajectòria ja s'han convertit en un clàssic per a tots els amants del cinema de terror i el Rock n’ Roll. Aquests quatre zombis rockers verds putrefactes combinen l'Horror Punk, el Rockabilly, el Psychobilly i el Hard Rock més ochentero donant lloc al que ells denominen MONSTER ROCK N’ ROLL, estil propi contundent i eclèctic replet de referències cinèfiles al cinema de terror que fan les delícias de tots els fans del gènere.
Tancarà el concert L'IDIOTA, una banda de Folk Rock en català formada per: Andreu Garcia (Guitarra acústica i veu principal), Robert Alzina (Guitarra elèctrica i segones veus), Xavi Barba (Percussió i bateria) i Jordi Mata (Baix). Les seves cançons tenen cos de guitarra acústica i veu, com els cantautors clàssics, però estan vestides de riques harmonies vocals, arranjaments delicats i percussió-bateria-baix .

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet