Cercar: 

Teatre a La Bòbila. Petits afers de casa bona

amb la companyia Petits Afers
Data inici: 15/11/2019
Data fi: 16/11/2019
Hora: 20 hores
Duració aprox.: .  1 hora .  25 minuts .  
Tipus d'entrada: Pagament
.  Preu: .  5 €
Avui és festa grossa a can Recasens i Sales, una família d’allò més, la flor i nata de la burgesia catalana. La Júlia, filla i hereva de don Lluís, el patriarca, es casa amb el Ramonet, un noi espavilat i ben plantat que, si bé una mica mancat de pedigrí, ha esdevingut, a cop de màsters i meritòries, la mà dreta de don Lluis en tots els seus negocis, i ha arribat a reflotar, més d’un cop, el holding familiar que ja feia aigües per tot arreu. Així doncs, arribat el moment, a mans de qui millor que ell podia don Lluís deixar el seu bé més preuat, és a dir, els seus negocis i, de pas, encolomar-li la Júlia, que ja passa de llarg la trentena i no hi ha manera que trobi marit i abandoni el niu? Per això avui és un dia de joia.

O potser no tant. Sembla que la Júlia no n’està prou d’en Ramonet. Ella s’estima més remenar d’amagat plats i cassoles amb la Glòria, la cuinera i governanta que, de tota la vida, ha cuidat de don Lluís. Totes dues tenen altres plans. I què dir del Ramonet? Ja se sap que aquesta gent, un cop oloren pela llarga, no en tenen mai prou. Els hi dónes la mà i se’t mengen el braç. I a tot això també hi ha la Susi, la minyona que va amunt i avall repartint viandes amb els peus ben encetats i renegant de tots, amb qui no va la cosa, però que, com ella mateixa diria, “a riu revolt tota cuca fa estiu”.
El banquet és servit i els plats a punt de saltar pels aires.

PERSONATGES/REPARTIMENT:

GLÒRIA:             Carla Ramos
SUSI:                  Raquel Martín
JÚLIA:                Sandra Sánchez
RAMONET:       Jordi Gispert

DIRECTOR: JOSEP MIQUEL MUÑOZ
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet