Cercar: 

Exposició d'il·lustració:
Summary

de Javier Rubín Grassa
Data inici: 28/11/2017
Data fi: 22/12/2017
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Exposició d'il•lustració:

Títol: Summary
De Javier Rubín Grassa
Datis: Del 28 de Novembre al 22 de Desembre
Inauguració: 28 de Novembre a les 19:30 hores

Text explicatius:
Aquesta exposició suposa el resum creatiu de l'obra produïda durant el 2017 de Javier Rubín Grassa.
Nascut a Madrid en 1986, es va mostrar ansiós per descobrir, reflectir i comprendre a l'ésser humà. Amb un gran interès en l'art des d'una edat primerenca, va preparar el seu ingrés per cursar Belles Arts a la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Després de graduar-se amb el "Premi Extraordinari" al 2011, va decidir seguir la seva carrera professional des de Barcelona, on va estudiar el Màster PRODART en recerca i creació artística de la Universitat de Barcelona (UB).
A través de la il•lustració va trobar l'eina per mostrar el seu món, la seva realitat tal com l'entenia, sempre buscant el costat ocult dels sentiments i fent-los visibles en les seves obres. Amb un estil realista, pretén acostar el subconscient, submergint la realitat al món de les emocions i els somnis, exposant la mirada autèntica d'una generació perduda definida per la inestabilitat i la immediatesa.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet