Cercar: 

Terrats en Cultura. Moveo: Conseqüències + No Come Pan (dansa - moviment)

Veure imatge de Terrats en Cultura. Moveo: Conseqüències + No Come Pan (dansa - moviment) (nova finestra)
Data :21/04/2018
Hora: 20 h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  
Ens trobarem amb dues peces de moviment per cloure el cap de setmana de les Festes de la Primavera amb els Terrats en Cultura. La companyia Moveo ens oferirà el seu últim treball, Conseqüències, guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega’17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer.

Aquest és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim. És un treball irònic i alegre sobre la possibilitat d’estar desubicat, desfasat, d’anar un temps tard, i sobre les conseqüències que en resulten.

M'he parat un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava el seu ritme al meu voltant. Com puc retrobar el que vaig perdre durant aquests moments?

Tot seguit, una de les ballarines, Marta Hervàs, ens oferirà el solo "No come pan" per finalitzar un vespre memorable ple de moviment al terrat de la Bòbila.

Fitxa artística
Conseqüències
Direcció: Stéphane Lévy, Intèrprets: Marta Hervás, Xavier Palomino/Neilor Moreno, Núria Planes/Agnès Jabbour, Pino Steiner i Adrià Viñas
Vestuari: Joana Martí, Producció executiva: Sophie Kasser i Estel•la Muñiz, Distribució: Fani Benages, Producció: Cia Moveo
Amb el suport de Fira Tàrrega i del Festival Internacional de Teatro de Rua Imaginarius (Portugal) en el seu programa de “Suport a la Creació”, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del Centre Cívic Barceloneta.
Solo
Direcció i interpretació: Marta Hervàs
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet