Cercar: 

Taller de tranferència de fotografies a fusta i altres materials

impartit per Lito Morales
Data inici: 17/04/2018
Data fi: 19/06/2018
Hora: 19 hores
Duració aprox.:: .  2 hores .  30 minuts .  
Tipus d'entrada: Pagament
.  Preu: .  20 €
La transferència d'imatges és una tècnica d'estampació per la qual podem passar una imatge (fotografia, dibuix, imatge) des d'un paper a una altra superfície com a fusta, ceràmica, pedra, tela o cartolina utilitzant diversos mètodes segons el material que transferim i l'acabat que busquem.

En aquest taller aprendrem a transferir les nostres imatges a diferents suports com a fusta, metall, cristall, i podem crear boniques composicions o decorar una caixa de fusta. També treballarem imatges en miniatura per fabricar-nos pendents o penjolls amb les nostres fotos.

El curs està orientat a afeccionats i professionals de l'art o la fotografia que tinguin interès a aplicar una imatge sobre diferents materials de forma creativa, així com qualsevol persona amant de les manualitats o la decoració. És un procés de baix cost i senzill, encara que per obtenir un resultat òptim requereix de paciència i pràctica.

Materials inclosos:
Vernissos i fixadors, materials de suport bàsics i altres eines necessàries per al procés, imatges de mostra per transferir.

Materials a aportar per l'alumne:
L'alumne podrà treballar amb fotocòpies d'imatges de la seva elecció (fotografies pròpies o il·lustracions) per ser transferides. S'explicarà el primer dia de classe les instruccions per preparar les imatges pròpies (grandàries, tipus de fotocòpia). També podran aportar els seus propis suports.

Preu: 20 euros
Nombre d'alumnes: 14
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet