Cercar: 

Exposició d’escultura:
RECUPERART

de Joaquim Riera
Data inici: 09/01/2018
Data fi: 26/01/2018
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Joaquim Riera nascut a Barcelona en 1953.

Ja fa més de 30 anys, en 1978, vaig obtenir el títol de graduat en arts aplicades en l'especialitat de Disseny Gràfic a l'Escola Massana de Barcelona. Vaig col•laborar entre d’altres llocs en Edicions La Polígrafa, en l'estudi de disseny B-71 i posteriorment en l'estudi propi de disseny "Disseny i Comunicació", fins al dia d'avui.

El títol de l'exposició "RECUPERART" resumeix la realització d'obres d'art amb materials reciclats.
Des del 2012 fins al dia d'avui recupero objectes de diverses formes, procedències i mesures i amb ells realitzo obres d'art. Entre aquests materials podem trobar des de rodes de bicicleta, com a material més gran, fins a dents de cremallera com més petit.

L'objectiu és donar a conèixer que amb aquests materials, acoblats i coberts moltes vegades amb pintura acrílica, queden dissimulats dins del context pictòric fent complex el fet de descobrir de quin materials està composta l'obra.

Gràcies al joc de volums que generen, les obres canvien segons el punt de vista de l'espectador, podent ser observades en tres dimensions.

El projecte "RECUPERART: OXIT I TERRA” és una col•lecció de diferents escultures basades en la reutilització de material i la combinació del ferro, la fusta i la pedra, erosionades i esculpides per la mateixa naturalesa, creant formes i escultures suggeridores.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet