Cercar: 

Exposició d'il·lustració "Una improbable síntesi"

de Dani Torrent
Data inici: 14/01/2020
Data fi: 02/02/2020
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Biografia:
Dani Torrent (Barcelona, 1974) va estudiar Història de l'Art i direcció cinematogràfica abans de dedicar-se professionalment a la il•lustració. Des de llavors ha basat la seva labor en la creació d'àlbums il•lustrats, alguns dels quals també ha escrit. Els seus llibres han estat publicats a Espanya, Itàlia, França, Bèlgica, Mèxic, els Estats Units, Corea o la Xina, i ha guanyat premis tals com el Junceda 2018 a millor llibre il•lustrat per a adults, el Gourmand al millor llibre de cuina d'Espanya, el Joao Antonio dóna Mota de Amarante (Portugal), o el segon premi del festival internacional de dibuix de Zabrze (Polònia).

Nota:
Els últims tres anys en la meva labor com a il•lustrador s'han caracteritzat per una intensa cerca tant estilística com conceptual, que m'ha portat a estar treballant paral•lelament en dos projectes de característiques antagòniques. D'una banda, “Aquí vivia jo” es caracteritza per l'ús del color viu, pla,  en imatges compostes de manera estable i per blocs, a través de formes quadrangulars. Per l'altre costat, “El sant” és tot el contrari: imatges pràcticament monocromàtiques, sense composició prèvia, per a valorar el gest amb res més que llapis. Des de llavors la meva obra ha anat basculant entre aquests dos pols buscant una síntesi improbable.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet