Cercar: 

Concert al Terrat amb els
Tiger Menja Zebra i Wapisimo

organitzat per Bestair Universal
10è Aniversari
Veure imatge de Concert al Terrat amb elsTiger Menja Zebra i Wapisimo (nova finestra)
Data: 12/09/2020
Hora: 19 hores
Data inscripció: 01/01/1900
Duració aprox.: .  0 hores .  0 minuts .  
Tipus d'entrada: Lliure
.  Preu: .  Gratuït
.  

Un any més, i per celebrar els 10 anys de la creació d'aquesta iniciativa musical, les bandes emergents de la ciutat pugen al terrat de La Bòbila i ens ofereixen la possibilitat de gaudir d'un concert a la fresca tot contemplant la ciutat.

En aquesta ocasió podrem gaudir d'aquestes dues bandes:

· TIGER MENJA ZEBRA: Amb base territorial a Granollers, TIGER MENJA ZEBRA deixen entreveure bel.ligerància musical i un plantejament personal sense concessions cap a ningú. Sense complexos i amb molt de valor, tot inventant un so que juga amb l'experimentació abstracta, els sons orgànics enverinats per una electrònica agressiva i una fosca i electritzant tensió rítmica que pot evocar tant una catarsi de La Fura dels Baus com l'èxtasi positndustrial de l'electronic body music dels vuitanta.


· WAPISIMO: Tres músics inquiets i de llarga trajectòria en bandes i projectes com Lasers, Avecrem, Parmesano, Circonite e Indiosingracia, amb ganes de diversió i una proposta ben personal. Podriem estar davant l'avantguarda del nou punk tropical?

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet