Cercar: 

Concert al Terrat amb els
Goliat, Foxholes, Echoes in Silence

organitzat per Bestair Universal
10è Aniversari
Veure imatge de Concert al Terrat amb elsGoliat, Foxholes, Echoes in Silence (nova finestra)
Data: 02/10/2020
Hora: 19:30 hores

Un any més, i per celebrar els 10 anys de la creació d'aquesta iniciativa musical, les bandes emergents de la ciutat pugen al terrat de La Bòbila i ens ofereixen la possibilitat de gaudir d'un concert a la fresca tot contemplant la ciutat.

En aquesta ocasió podrem gaudir d'aquestes tres bandes:

· THE FOXHOLES:Projecte de llarga trajectòria discogràfica, des d'on testejat un munt d'estils i variacions des del seu rock ben personal i en contínua progressió. Ja van tocar al 1er aniversari del Bestiar, i ara pujaran al terrat en format trio, a celebrar els 10 anys del segell.


· GOLÍAT: Banda formada a Argentona l'any 2009. Se’ls solen adjudicar les etiquetes de post-rock, metall, indie, stoner, rock alternatiu i d’altres per l’estil. El que Golíat sap és que els agrada crear als assaigs, experimentar a l’estudi i expressar al directe. Pujaran al terrat amb quatre magnífics treballs ja publicats.
 

· ECHOES IN SILENCE: Banda barcelonina de rock instrumental progressiu, amb influències que van des del funk fins al metal. Recentment han publicat el seu primer treball a Bestiar Netlabel.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet