Cercar: 

Concert al Terrat amb els Goliat, Foxholes, Echoes in Silence

10è aniversari Bestair Universal
Veure imatge de Concert al Terrat amb els Goliat, Foxholes, Echoes in Silence (nova finestra)
Data: 02/10/2020
Hora: 19:30h

Un any més, i per celebrar els 10 anys de la creació d'aquesta iniciativa musical, les bandes emergents de la ciutat pugen al terrat de La Bòbila i ens ofereixen la possibilitat de gaudir d'un concert a la fresca tot contemplant la ciutat.

En aquesta ocasió podrem gaudir d'aquestes tres bandes:

· THE FOXHOLES:Projecte de llarga trajectòria discogràfica, des d'on testejat un munt d'estils i variacions des del seu rock ben personal i en contínua progressió. Ja van tocar al 1er aniversari del Bestiar, i ara pujaran al terrat en format trio, a celebrar els 10 anys del segell.


· GOLÍAT: Banda formada a Argentona l'any 2009. Se’ls solen adjudicar les etiquetes de post-rock, metall, indie, stoner, rock alternatiu i d’altres per l’estil. El que Golíat sap és que els agrada crear als assaigs, experimentar a l’estudi i expressar al directe. Pujaran al terrat amb quatre magnífics treballs ja publicats.
 

· ECHOES IN SILENCE: Banda barcelonina de rock instrumental progressiu, amb influències que van des del funk fins al metal. Recentment han publicat el seu primer treball a Bestiar Netlabel.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet