Cercar: 

Taller de targetes de paper en pop-up tridimensional

amb Alejandra Morales
Data inici: 03/10/2017
Data fi: 28/11/2017
Tipus d'entrada: Pagament
.  Preu: .  20 €Punts d'inscripció/venda: Centre Cultural la Bòbila

Vols fer les teves pròpies targetes de Nadal, de felicitació o de regal? Vols fer aquestes targetes tan xules que quan les obres tenen vida propia? Doncs apuntat al nostre taller de targetes pop-up!

El pop-up juga amb les possibilitats que ofereix el paper per crear figures tridimensionals i dinàmiques mitjançant diferents tècniques de doblegat.

Dimarts de 19.00 – 21.30h
Dates: 03/10/17 – 28/11/2017
Màxim 15 alumnes
Preu del taller: 20€
Inscripcions a ccultural.labobila@l-h.cat o trucant al 93.403.26.50

En aquest taller ens acostarem al món del pop-up i del plegat del paper. Aprendrem tècniques que són senzilles i a l'abast de qualsevol amb ganes d'experimentar. Desenvoluparem la nostra creativitat a través dels plegats del paper per obtenir com resultat nostra primera targeta de pop-up.

Començarem amb combinacions de plegats més bàsiques per aprendre i realitzar després altres més complexes. Treballarem diferents dissenys: geomètrics, orgànics, nadalencs, etc.

EL TALLER
El taller constarà de dues parts, una primera part teòrica on coneixerem els materials i passos necessaris per realitzar els nostres POP-UP  (1 sessió)

I una segona part on portarem a la pràctica la tècnica explicada posant en pràctica la creativitat a través d'una sèrie d'exercicis plantejats. (8 sessions)

MATERIALS
Els materials i les eines necessàries per treballar en classe estan inclosos en el preu del taller. Podeu portar llibreta i llapis per prendre nota dels esbossos de les maquetes.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet