Cercar: 

Exposició de maquetes del projecte L’H Smart City 2016

Amb el Club de Robòtica Cortocircuito
Data inici: 10/01/2017
Data fi: 27/01/2017
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Exposem el projecte L’H Smart City 2016 que es va presentar a l'Smart City Expo World Congress 2016 a l'estand de l'Ajuntament de L'Hospitalet. En aquest projecte es van utilitzar processos de participació i co-creació (Design Thinking) per a la detecció de problemes socials a L’H, en el qual es van involucrar diversos actors socials i productius tals com l'Ajuntament de L’Hospitalet, la Universitat Politècnica de Catalunya, el Centre Cultural La Bòbila, l'Associació “No Som Invisibles”, la Fundació Affinity, així com de tots els integrants del Club de Robòtica Cortocircuito amb els seus monitors i el suport dels seus pares, sense oblidar la confiança dipositada pel Centre Cultural la Bòbila.

El treball final és un conjunt de maquetes fetes amb peces de Lego on es pren com a punt de partida alguns edificis representatius de la ciutat. Es mostra l'interior i l’exterior dels edificis amb escenes de la vida quotidiana amb humor, simpatia i crítica de la vida urbana. També es representen unes propostes de solució de com les mascotes poden ajudar a les persones amb capacitats especials davant una situació d'emergència.

Moltes gràcies i gaudeixin de l'exposició.
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet