Cercar: 

Espectacle de Dansa: Niágara

amb la Companyia La Intrusa
Data: 09/10/2020
Hora: 18:30h
Duració aprox.: .  17 minuts .  
Tipus d'entrada: Lliure
.  

Durant el mes de març s'hauria d'haver celebrat la Quinzena de la Dansa a tota la ciutat de L'Hospitalet, però l'activitat es va aturar i vàrem perdre l'oportunitat de gaudir d'un munt d'espectacles al carrer.
Ara recuperem aquesta programació per a gaudir-ne.

Aquest espectacle reflexiona sobre conceptes com la caiguda, la pèrdua o el canvi, que sovint ens llancen cap a l'abisme vital, un territori de llibertat per al qual no estem preparats. Tot i que de vegades estem en la certesa de trobar-nos en el camí adequat, de sobte ens podem quedar parats en desequilibri enfront del món i dels altres, just abans de la gran caiguda.

La Intrusa, Premi Nacional de Dansa 2015, és una companyia de creació artística contemporània amb més de vint anys de trajectòria dirigida per Virginia García i Damián Muñoz. El seu treball es caracteritza per la capacitat de generar  espectacles poètics, de fort impacte visual i emocional, amb un to intimista.
 

LA INTRUSA - Virginia García / Damián Muñoz
Autoria, direcció i direcció coreogràfica: Virginia García i Damián Muñoz.
Dramatúrgia i text: Virginia García.
Interpretació: Virginia García i Helena Gispert.
Autoria i direcció musical: Jesús Díaz.
Interpretació musical: Helena Gispert.
Vestuari: LA INTRUSA.
Producció: Cane (N.Canela).

És necessària inscripció prèvia enviant un correu a ccultural.labobila@l-h.cat on consti el nom, cognoms i telèfon dels assistents.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet