Cercar: 

Exposició de miniatures Lilura (fascinació)

de Fernando Setién
Data inici: 25/06/2019
Data fi: 21/07/2019
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Hi ha alguna cosa fascinant en les miniatures. Les observem amb sorpresos ulls infantils primer i amb autèntic interès adult després. Ens sorprèn el realisme i la delicadesa de les peces i ens intriga com han estat creades. Ens provoquen un desig de conèixer als possibles usuaris d'aquests mobles. Què estaven fent? A on han anat? Tornaran?

Des de nen m'ha interessat elaborar miniatures, i en aquesta mostra presento treballs que he realitzat al llarg dels dos últims anys. Les peces estan fabricades a escala 1.12 i són tant reproduccions de mobles emblemàtics del s. XX com alguns dissenys propis que parteixen d'una estètica retro.

Des de la meva formació com a fuster a Euskal Herria gaudeixo treballant a mà amb fustes nobles com la noguera, la teca, el roure o el bedoll. La fusta és un material que m'atreu d'una manera irresistible, i en tots els meus treballs tracto de fer que destaqui la seva bellesa, de potenciar les seves millors característiques. És un material que, ben treballat, contribueix absolutament a augmentar el realisme de les miniatures.
I quan treball unint els meus dos interessos, no puc sentir més que fascinació.

Fernando Setién

Inauguració: 25 de juny a les 19:30 hores
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet