Cercar: 

Convocatòria d'artistes per al 1er Festival del llibre d'artista de L'Hospitalet

Bases de la convocatòria
Data inici: 05/03/2019
Data fi: 17/03/2019
Tipus d'entrada: Lliure
.  
El Districte Cultural de L’ Hospitalet en col•laboració amb el CC La Bòbila, organitza amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2019, la primera edició del Festival del llibre d'artista de L’Hospitalet. L'objectiu d'aquesta mostra és promocionar el llibre d'artista elaborat de manera artesanal o de petita edició autoeditada.
Dins de les activitats, s'està organitzant una mostra de 9 creadors que s'exposarà a les vitrines del Centre Cultural La Bòbila. Aquestes són les bases per participar.

Bases:
1. Participants:
La inscripció és lliure, gratuïta i de temàtica lliure.
Els llibres d'artista poden ser peça única, lliuro objecte o de petita autoedició amb tiraje limitat.
L'estructura del llibre, el seu disseny, el llenguatge artístic i els materials emprats són a elecció de l'autor.
Se seleccionaran 9 artistes (d'1 a 5 llibres d'artista per participant que aniran exposats en vitrines de cristall).

2. Jurat
El jurat estarà format per un nombre imparell de la comissió organitzadora més la comissària de l'exposició Lito Morales.

3. Data limit d'enviament de propostes
El dossier de presentació s'ha d'enviar per e-mail, com a màxim el dia 17 de març 2019 a les 23.59h, a l'adreça: ccultural.labobila@l-h.cat

4. Dossier de presentació:
Enviar un PDF únic que tingui per títol el nom de l'autor, amb un pes màxim de  5 MB (no s'admeten fotos soltes) i que contingui les següents dades: - Dades personals (nom i cognoms del participant, email, telèfon de contacte, currículum artístic resumit, la web- blog- facebook...)
- 3 Imatges mínim per cada llibre d'artista que presenta (es recomana presentar de 3 a 6 llibres d'artista diferents)
- Petita memòria per cada peça amb la descripció i un petit text explicatiu.
- Fitxa tècnica: títol, mesures (tancat i obert), any de realització, materials empleats, tècnica d'enquadernació, instruccions de muntatge expositiu si n'hi hagués, preu de venda, etc.

5. Comunicació de seleccionats
Es farà públic el dia 25 de març 2019 a través de la web del CC La Bòbila.

6. Dates:
El lliurament de les peces seleccionades ha de realitzar-se en el C. c. La Bòbila abans del dia 29 de març 2019. L'organització tindrà la màxima cura en la manipulació de les obres però no es fa responsable dels danys que pugui sofrir l'obra durant el seu trasllat o exposició.
CC La Bòbila
C/ de la Bòbila, 1, 08906 L'Hospitalet
De dilluns a divendres de 9.00 – 22.00
934 03 26 50

El muntatge es realitzarà el dilluns 1 d'abril a les 16.00 h (no és requisit assistir al muntatge).

La inauguració se celebrarà el 2 d'abril a les 19.30h amb presència dels mitjans d'informació de L’Hospitalet. La mostra estarà exposada del 2 al 30 d'abril 2019 en CC La Bòbila.

Dels artistes seleccionats es triarà una imatge guanyadora que serà la imatge publicitària de l'edició de 2020, sempre que l'artista doni el seu consentiment.

7. Recollida:
Cada autor ha de recollir la seva obra una vegada finalitzat el festival, a partir de l'1 de maig 2019. Els autors que no puguin recollir la seva obra se'ls enviarà per missatgeria i les despeses aniran a càrrec de l'artista.

8. Acceptació de les bases:
L'organització es reserva el dret a resoldre, de la forma que consideri oportuna, qualsevol aspecte no previst en aquestes bases. La participació en la convocatòria suposa l'acceptació d'aquestes bases.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet