Cercar: 

Titelles: El Teatriciclo presenta les històries Patufet & Fandango

una coproducció de Perroteatro i Lencería Cultural
Data :22/12/2017
Hora: 18 h
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Des de fa molt temps tenim la convicció que la primera missió d'una obra per a nens és que sigui divertida i imaginativa. El que avui els presentem és el resultat d'una coproducció entre creadors que resideixen a Mèxic i a Barcelona.

Una cultura no és un lloc, sinó un camí. Per això celebrem que el nostre camí mexicà es creui amb aquest camí català, doncs l'amistat i el respecte entre els dos són diferents i enriqueixen a tots dos. Ha estat una enorme alegria poder venir a fer EL TEATRICICLE  a Barcelona.

Els presentem dues històries, “Patufet”, d'una gran tradició catalana i “El fandango dels morts” una breu i molt divertida joguina còmica mexicana de l'escriptor Constancio S. Suárez, en la qual es recreen les festes de difunts.

Tant de bo ho gaudeixin tant com nosaltres.

Amb:
Ariadna Ferreira
Esmeralda Elizalde
Mónica Mar


Creatius
Disseny i realització titelles: Adolfo Cruz
Música: Carles Mas de Xaxars
Escenografia: M. Cuvellier/ N. Sedano
Realització teatrino: Baldiri Borrell
Il•luminació: Juan Rico
Dissenyo gràfic: Citlali Pesat
Assistent general: Sara Guerrer
Adreça: Ana Luisa Alfaro
Producció: Perro Teatro, Lencería Cultural, Nau Ivanow

Còmplices del projecte: Familia Mas de Xaxars, Arnau Vinós, Gilberto Guerrero, Familia Ferreira Gutiérrez, César Ariel Díaz i Atlantis el surgir del arte
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet