Cercar: 

Terrats en Cultura presenta: Coplas por Ocaña

amb Joan Vázquez i creació de Marc Rosich i Marc Sambola
Veure imatge de Terrats en Cultura presenta: Coplas por Ocaña (nova finestra)
Data: 09/10/2020
Hora: 19 h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  

Va ser un artista autènticament inclassificable. Va irrompre com a performer dècades abans que ningú de nosaltres sabés què volia dir fer una performance. A través de les seves intervencions artístiques, va esdevenir un activista pioner dels drets LGTBI molt abans que entenguéssim el significat d’aquestes sigles. Ocaña, el precursor de tota una manera de viure i d’entendre el món, torna a L’Hospitalet, i ho fa, com és natural, a través dels Terrats en Cultura: al cap i a la fi, a Ocaña li agradaven els espectacles d’altura.
De la mà de l’actor i cantant Joan Vázquez (el premiat protagonista de Paquito forever), i de la guitarra del director musical Marc Sambola, retem aquest homenatge a Ocaña en un recital teatralitzat a ritme de cobles amb arranjaments especialment compostos per a l’ocasió. A Coplas por Ocaña, les paraules en primera persona d’aquest artista majúscul es combinen amb la interpretació de clàssics com Tatuaje, Ojos verdes, Y sin embargo te quiero o La niña de fuego.


Fitxa artística
Direcció d’escena i dramatúrgia
Marc Rosich
Direcció musical i arranjaments
Marc Sambola
Actor i cantant
Joan Vázquez
Guitarra
Marc Sambola
Vestuari
Joana Martí
Caracterització
Txus González
Premsa i comunicació
Neus Purtí
Producció OBNC
Raül Perales
Direcció OBNC
Dietrich Grosse
Entrada lliure
Cal fer reserva prèvia a ccultural.labobila@l-h.cat (aforament limitat)

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet