Cercar: 

Terrats en Cultura presenta Projecte Tango

amb Sandra Rehder i Elbi Olalla
Data: 18/09/2020
Hora: 19h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  

A escena, dos elements que es troben en un joc d’alquímia i que generen tango d’alt voltatge. A Terrats en Cultura hem tingut el plaer de comptar anteriorment amb Sandra Rehder, un animal escènic que porta dins l’ànima genuïna de l’argentinitat. En el seu afany de trobar complements a la seva veu robusta, Rehder col·labora, en aquest projecte, amb la pianista Elbi Olalla. Al voltant del talent de dues dones furiosament contemporànies, les melodies viscerals del tango es baten en un duel amb les seves ombres. Un tango que rebutja l’estereotip porteño i que s’expandeix generosament cap a Mendoza i cap al sud, de vegades clar com la pampa, esquerp altres cops com una serralada.

Rehder i Olalla, veu i piano, s’uneixen per oferir un repertori que complau tant als amants dels clàssics del tango com als cercadors de sorpreses. Per als primers, brillaran les versions de “Patio mío“ (Troilo/Castillo) o “Arrabal amargo“ (Gardel/Le Pera). I per als segons, “Tango de la muerte“ d’Alejandro Dolina, entre d’altres compositors contemporànies, així composicions pròpies com “Una décima sencilla” (Rehder/Martínez) i “Para siempre” (Olalla).

Veu: Sandra Rehder

Piano:Elbi Olalla

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet