Cercar: 

Corals Musicòrum

a la Festa Major d'Esplugues
Data :16/09/2017
Hora: 17:30 hores
Les corals Musicorum, sota la direcció de Sònia Gatell, cantaran de nou en motiu de la Festa Major d'Esplugues 2017. Aquest cop sota el títol PENOMBRA Musicorum ens vol sorprendre amb la presentació d'una nova suite inspirada en «El fantasma de l'òpera». Un objectiu que des de fa temps tenia aquesta formació coral i que ara es farà realitat gràcies als arranjaments d'Adrià Aguilera.
Amb aquest concert, Musicorum donarà per finalitzat l'any de celebració del seu 15è aniversari, un any que ha estat ple de moments bonics entre concert i concert, assaig i assaig i sobretot entre els membres de la coral. Un any ple de grans projectes com han estat els espectacles «Salta al buit», «Quan siguem grans», «Love musicals» o la recent òpera «Brundibár» que la secció de joves de la coral SOM•night, van presentar al Teatre Lliure de Barcelona en l'edició del Festival Grec 2017.
Una coral que encara té molt per oferir i que ens volen seduir amb aquest concert misteriós el dia 16 de setembre a les 17,30 i 19 hores al Centre Cultural la Bòbila.
«PENOMBRA» on les llums, sonen!
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet