Cercar: 

Teatre a La Bòbila: "Gente Túrbia"

amb Tot Arts Teatre
Data :30/03/2019
Hora: 19:00 hores
Tipus d'entrada: Pagament
.  Preu: .  5 €
"Gente Túrbia" és “tal vegada” un reflex d'algunes de les  parts fosques de l'ésser humà. Què hi ha dins de mi,  que no sempre conec? Som tots iguals?

"Gente Túrbia" podem ser nosaltres. Són individus que estan entre nosaltres, personatges que poden sorprendre'ns en un moment donat i donar un gir inesperat a la nostra vida. Ens coneixem realment? Tens idea del que habita en el més profund d'aquell que, ara mateix, està assegut a la teva dreta?

El trauma, la supervivència, les inseguretats, l'assetjament, la mort, els trastorns, la misèria… a on ens poden portar totes aquestes situacions?

"Gente Túrbia" és el resultat d'un procés de creació col•lectiva, a partir de la improvisació, que ens porta a situacions esquinçadores que ens permeten transitar cap als indrets més profunds de la ment humana.


Repartiment

Sònia Baena, Miguel Ángel Cordero, Ariadna Cordero, Ramon Dalfó, Olga Dalmau, Marc Giraldes, Ángel Honrado, Lorena Molina, Sandra Pérez, Jesús Ramo, Xavi Temporal.


Direcció: Marta Morera


Guió i creació: CIA. TOT ARTS TEATRE.

Guió creat a partir d'un procés de construcció escènica basat en improvisacions lliures dels actors. Creació col•lectiva de la Cia. TOT ARTS TEATRE.

Atrezzo/vestuari i musica.: TOT ARTS TEATRE
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet