Cercar: 
 • Veure imatge de Exposició multidisciplinar: Aprestadora (nova finestra)
  del 10 al 27 d'abril

  Exposició multidisciplinar: Aprestadora

  Amb obres d'Alma Mor/ Deno Vázquez/ Alejandro Acosta/ Pau Bernis/ Noel Yebra/ Joshua Perkin/ Aaron Salm
  Aprestadora és un col•lectiu i un espai dedicat a la cultura en ple cor de L'Hospitalet on promovem activitats culturals amb joves artistes de la ciutat i de la resta del món. Aprestadora Gallery porta a la ciutat pintura real en estat pur i salvatge, sense necessitat de discursos eteris.
 • Veure imatge de Exposició:My name is (nova finestra)
  del 10 al 27 d'abril

  Exposició:
  My name is

  Una història del Graffiti
  MY NAME IS mostra els diferents estils d'escriptors de LH, Barcelona i rodalies que han representat el moviment graffiti, sense cap altra intenció que perpetuar el seu estil.
  Amb aquesta expo, volem mostrar el treball altruista que moltes persones desenvolupen per amor al graffiti, i acostar-ho a la gent amb el pretext que sigui conegut i valorat.

  Inauguració: 10 d'abril a les 19:30 hores
 • Veure imatge de Taller de tranferència de fotografies a fusta i altres materials (nova finestra)
  del 17 d'abril al 19 de juny, 19 h
  En aquest taller aprendrem a transferir les nostres imatges a diferents suports com a fusta, metall, cristall, i podem crear boniques composicions o decorar una caixa de fusta. També treballarem imatges en miniatura per fabricar-nos arrecades o penjolls amb les nostres fotos.

  Inscripcions al 93.403.26.50 o per correu a ccultural.labobila@l-h.cat
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet