Cercar: 
 • Veure imatge de Exposició:Full Color (nova finestra)
  del 30 de maig al 23 de juny

  Exposició:
  Full Color

  de Monkey Fingers
  És una mostra del treball artístic desenvolupat per Monkey Fingers en els últims dos anys. Explorant formes geomètriques i colors per crear composicions dinàmiques plenes de ritme i formes animals. La mostra es compon d'un seguit de llenços de mitjà i gran format, acompanyats de fotografies i vídeos d'intervencions artístiques al carrer com a murals, passos subterranis, pistes de bàsquet i altres suports del carrer.

  instagram: @Monkey.Fingers

  Inauguració: 30 de maig a les 19:30
 • Veure imatge de Exposició d'esmalt:Adorn (nova finestra)
  del 30 de maig al 23 de juny

  Exposició d'esmalt:
  Adorn

  Exposició del departament d'esmalts artístics de l'ESDA Llotja, 2017.
  Alumnes del Cicle Formatiu Esmalts-Joieria.
  La cita anyal del departament d’esmalt artístic de la Llotja al Centre Cultural la Bòbila és ja una tradició i reflecteix  sempre el moment i el tarannà del curs acadèmic, les seves circumstàncies les persones que el componen i la situació dels arts i oficis.
  Moltes de les peces presentades s’ha treballat incorporant la col•laboració d’altres disciplines de la Llotja com la forja o emprant possibilitats de les noves tecnologies com l’ús del tall en làser o materials poc habituals com el níquel, aportant frescor, joventut i actualitat.

  Inuguració: 30 de maig a les 19:30 hores
 • Veure imatge de Circ a La BòbilaDream Airlines (nova finestra)
  Divendres, 2 de juny, 19:30 h

  Circ a La Bòbila
  Dream Airlines

  amb la Companyia Fàbrica de Somnis
  Aerolinies La Fàbrica de Somnis els convida a gaudir d'un vol inoblidable sense visats ni fronteres. Un viatge emocionalment emotiu, que d'una forma relaxada i divertida ens submergeix a la crua realitat que  ens imposa el sistema. Deixeu de banda els vostres papers, i deixeu-vos portar, no cal res més que la vostra presència. Aquest viatge aerocircense que no deixarà indiferent a ningú.
  Preu de l'entrada
  Adults 8€ / Nens 4€
 • Veure imatge de Concert a La Bòbila ambKnockendoors i Casa das Feras (nova finestra)
  Dissabte, 10 de juny, 20:00 h
  Vine al terrat de La Bòbila a fer passar la calor amb dos concerts que et faran moure el cos!
 • Veure imatge de Presentació del cartellFesta Major de Pubilla Cases (nova finestra)
  Dimecres, 14 de juny, 19:00 h
  Gairebé ja estem a la Festa Major del barri i cal celebrar-la com cal i presentar-vos el cartell i el programa per tal que pugueu gaudir de totes les activitats que la Comissió de Festes i l'Ajuntament us volen oferir: Des d'exposicions a La Bòbila fins als millors balls de festa major i, com no, un munt d'activitats a l'aire lliure.

  Vine a assabentar-te de tot abans que ningú!
 • Veure imatge de Exposició amb motiu del Dia de l'Orgull GayPaisatges interiors (nova finestra)
  del 27 de juny de 2017 al 21 de juliol de 2018
  Són un escenari per a somniar. Els mitjans són els colors, les textures  i les formes rodones amb les quals us  convido a mirar a través d’aquests “ulls de bou” i deixar-vos anar,  somniar i participar en la creació de paisatges del  ( no lloc) .
  En observar aquestes obres, cadascú aporta les seves pròpies vivències, la forma de percepció personal, les emocions individuals, contradiccions i sentiments, creant així els seus propis paisatges interiors.

  Inauguració: 27 de juny a les 19:30 hores
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet