Cercar: 
 • Veure imatge de Exposició de Collage: THC - Temps Humà Canvia (nova finestra)
  del 7 al 30 de setembre
  Waldemar Ramos és un artista de collage, fotògraf i productor audiovisual de Brasil. El seu treball mostra una perspectiva del món a través d'imatges surrealistes i crítiques socials que instiguen a l'espectador a viatjar en temes com el medi ambient, la igualtat de gènere, la ciència ficció i la religió..  
 • Veure imatge de Taller de Bhangra (nova finestra)
  del 9 de setembre al 19 de desembre, 18 a 19:30 h
  Iniciem un nou taller a La Bòbila! Si vols aprofitar l'alegria de la primevera i aprendre a ballar Bhangra, no tens més que apuntar-te i venir tots els divendres de 18 a 19:30 hores. Per carregar piles per a tota la setmana! Bhangra és una dansa tradicional del Panjab, estat situat al nord de l'Índia. Va néixer en temps antics, de mans d'agricultors que expressaven gojosament l'alegria de la vida. Artesans, guerrers, homes i dones van anar construint aquesta dansa combinant els seus moviments de treball amb l'agraïment a la vida i l'energia de la celebració..  
 • Veure imatge de Exposició de Fotografia: J. Antonio Fontal Álvarez (nova finestra)
  del 13 al 30 de setembre
  Com la màquina d'escriure la càmera fotogràfica utilitza l’ idioma visual per implantar un llenguatge propi, descrit amb els adjectius de la imatge, enalteix la visió de l'artista que utilitza la percepció com a eina. J. Antonio Fontal Álvarez..  
 • Veure imatge de Musical Infantil: Pell de llarinté, cua de tiré (nova finestra)
  29 de setembre, a les 18.30 h
  A Diakha Madina, quan es fa de nit, grans i petits es reuneixen al voltant d’una foguera. Entre danses, cançons i rialles, escolten boniques històries que els explica en Koumera. Ell coneix tots els contes mandingues; els ha après durant milers de nits a la sabana. Pell de llarinté, cua de tiré narra la història de la Kumbà i en Mamadou, que viuen en un petit poblat de la selva, al Senegal. A punt de ser pares, estan tan il·lusionats que faran el que sigui per complaure el seu nadó, com ara perseguir un lleó o la reina de les girafes..  
 • Veure imatge de Taller: Coaching Corporal per a grups (nova finestra)
  del 7 d'octubre al 23 de desembre, 19 h
  Quan hi ha contractures, dolors o molèsties de qualsevol mena, moments emocionalment complexos, absència d’escolta d'allò que el cos necessita, l’energia de vida s’estanca. A través del moviment, del coaching i del treball corporal, l’energia de vida que ha quedat bloquejada comença a alliberar-se i, des d’aquí, emergeix l’equilibri que genera noves perspectives i vivències.Conèixer i re-trobar-se amb el cos crea un camí que ensenya a escoltar-se i a connectar-se a un/a mateix/a.
  El preu del taller és de 55 € mensuals..  
Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 480 71 82 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores) - Contacta
Ajuntament de L'Hospitalet