Cercar: 
 • Del dilluns 19 de setembre de 2022 al divendres 23 de juny de 2023, 19:00 h

  Taller de Dansa Aèria.

  Tots els dilluns de 19 a 21 hores
  Veure imatge de Taller de Dansa Aèria. (nova finestra)

  La Dansa aèria és la fusió o combinació de la dansa contemporània amb les arts
  circenses,acrobàcies i teatre,on la coreografia es realitza principalment allunyada del sòl. És una disciplina molt física, que requereix una gran feina muscular de força per a sostenir el propi cos en l'aire i també de flexibilitat per a efectuar les “figures acrobàtiques”.

  En aquest taller podreu aprendre aquesta disciplina partint des de zero o be ampliar els vostres coneixements de trapezi, aro o teles.

  Classe gratuïta de prova: 19 de setembre a les 19 hores

 • Del dimecres 5 d'octubre de 2022 al divendres 23 de juny de 2023
  Veure imatge de Tallers de Dancehall amb Sheila Ortega (nova finestra)

  El Dancehall és tot un estil de ballar i de comunicar-se amb els altres que va néixer a Jamaica, cap a la dècada dels 80. Ara mateix és prou conegut dins del panorama musical i dins del món de la dansa.

  A La Bòbila podràs aprendre aquest estil de la mà de Sheila Ortega que assegura que, si practiques dancehall guanyaràs groove, aprendràs a aprofitar l'espai, a tenir control sobre el teu cos i, per sobre de tot, gaudiràs ballant.

 • Del dilluns 20 de febrer al divendres 31 de març
  Veure imatge de El Club de Robótica CortoCircuito de L’Hospitalet participarà a la First Lego League Barcelona (nova finestra)

  El Club de Robòtica Curtcircuit integrat per: Saad, Walid, Ariel, Etienne, Akram, Lionel, Hugo i Santiago participarà per onzena vegada en la Competició de Robòtica Internacional First Lego League Barcelona. Es presenten amb dos equips, en les categories Explore i Challenge.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet