Cercar: 

Antics, de Tiny

Exposició d'il·lustració
Veure imatge de Antics, de Tiny (nova finestra)
Data inici: 29/11/2022
Data fi: 23/12/2022
Tipus d'entrada: Lliure
.  

Soc Tiny, una il·lustradora irlandesa vivint a Barcelona. Tiny Hands Big Heart ha estat el meu projecte personal durant diversos anys i des que em vaig mudar a la ciutat, el meu estil i inspiracions han canviat enormement. Els carrers de Barcelona són una galeria, com un gran llenç brut amb un treball en constant canvi. Sempre vaig saber que volia dedicar-me a l'art de carrer, però va començar d'una manera molt inesperada.

Durant la quarantena de 2020, accidentalment vaig crear el meu personatge Ita. Ella és el que m'agrada descriure com un subproducte positiu de la pandèmia, un descobriment fortuït en un moment de bogeria.

Quan Ita va aparèixer per primera vegada als carrers, no tenia idea que es tornaria tan popular. Ella ha despertat un gran interès en la comunitat tant a la ciutat com on line. Usant els elements de sorpresa i humor, puc comunicar missatges més seriosos a la seva audiència. La seva aparença bufona i femenina li permet ser accessible i atractiva, però aquesta cara perpètuament enutjada fa que la gent pensi.

Sento que Ita va ser creada subconscientment com un dit mitjà i un “F ** K YOU” per a les coses de la vida que estan fora del meu control i resulta que moltes persones poden relacionar-se amb això.

Centre Cultural La Bòbila - Plaça de la Bòbila, 1 - Telf: 93 403 26 50 (de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 22 hores Avís legal
Ajuntament de L'Hospitalet